כיכר השבת

מתכון ללטקעס קלאסי, כמו של סבתא

חנוכה בעיצומו, ובא לכם לגוון לצד הסופגניות עמוסות השוקולד והריבה במשהו אותנטי יותר? השפית מורן פינטו, עורכת מדור אוכל של כיכר השבת עם מתכון ללטקעס קלאסי (מתכון, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
מתכון ללטקעס קלאסי
(צילום: shutterstock)

המצרכים ללטקעס קלאסי

  • 3 תפוחי אדמה קלופים
  • 2 בצל יבש קלוף
  • 4 ביצים
  • מלח
  • פלפל
  • 3 כפות קמח
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה של לטקעס קלאסי

  • מגרדים בפומפייה את תפוחי האדמה ואת הבצל.
  • מניחים במסננת וסוחטים היטב
  • מעבירים לקערה ומתבלים,מוסיפים את הביצים והקמח בערבוב.
  • מחממי מחבת גדולה עם שמן
  • ובעזרת 2 כפות מניחים במחבת לטיגון של 2-3 דק' מכל צד.
  • מגישים לצד שמנת חמוצה או קוטג'.

תוכן שאסור לפספס
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
כל הכבוד על הגיוון.
נחעם
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים