לביבות (צילום: shutterstock)
המצרכים ללביבות תרד וגבינת פרמז׳ן
- 3 כוסות תרד קפוא, מופשר
- 1 כוס גבינת פרמז׳ן מפוררת
- 4 ביצים
- 1 כוס פירורי לחם
- מלח
- פלפל לבן
- קורט אגוז מוסקט
- שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה של לביבות תרד וגבינת פרמז'ן
- מסננים את התרד המופשר
- בקערה מערבבים את התרד עם שאר החומרים והתיבול.
- משהים כ-10 דק׳ עד ספיגת הנוזלים
- אם הבלילה רכה מידי יש להוסיף מעט קמח לבן.
- מחממים במחבת גדולה את השמן
- בעזרת כף לוקחים מהבלילה ומניחים במחבת לטיגון עד הזהבה.
- מגישים עם גבינת לבנה וסלט קצוץ
חודש טוב!