כיכר השבת

זה קריספי: מתכון ל-6 סוגי שניצל

שניצל מטוגן בציפוי הוא אכן המאכל האהוב על כל הגילאים, תודו. אבל שניצל קריספי בציפוי מיוחד טעים כפל כפליים • שפית הבית, מורן פינטו, מגישה מתכונים ל-6 סוגי שניצל (אוכל)

| 6 | כיכר השבת |
זה קריספי: מתכון ל-6 סוגי שניצל
(צילום: shutterstock)

מתכון לשניצל קריספי

  • את חזה העוף לשניצל הרצוי אתם יכולים לחתוך מחזה עוף שלם לרצועות, או אם אתם מצליחים לפרוס דק כמו הקצב אז מעולה.
  • והאמת, אפשר לקנות פרוסות מסודרות מהקצב המופרדות בשקית וגם אותן ניתן לחתוך לרצועות או להשאיר פרוסה שלימה.
  • השוני בעובי חשוב בזמן הטיגון של השניצל.
  • אם זה עבה, אז כדאי ל״דפוק״ מעט בפטיש שניצלים בכדי שיתבשל בזמן בטיגון גם בפנים בצורה אחידה.
  • המהלך מוכר לכולנו, מכינים צלחת אחת לקמח לבן, אחת לביצה טרופה ( שאפשר להוסיף לה כף חרדל וזה מעדן נפלא את הטעם) ואת הציפוי שתבחרו מהרשימה פה למטה.
  • הטיגון חייב להיות בשמן מספיק חם בכדי שהציפוי לא ישתה את השמן בזמן החימום.

תהנו ממש, כי זה שווה כל ביס :-)

מתכון לציפוי שניצל מתובל ופיקנטי

לפניכם מספר ציפויי שניצל טעימים ופריכים

לציפוי מתובל

1 כוס פירורי לחם מוזהבים
1 כפית שטוחה כמון טחון
1 כף פיטרוזליה מיובשת
מלח
פלפל שחור

לציפוי פיקנטי

1 כוס פירורי לחם מוזהבים
1 כף שטוחה צ׳ילי גרוס מיובש
1 כפית שום גבישי
1/2 כפית כוסברה יבשה טחונה
מלח

לציפוי אגוזי וקרנצ׳י

1 כוס פירורים לחם זהובים
3 כפות שומשום רגיל
1 כף שומשום שחור
1/2 כוס בוטנים גרוסים או אגוזי מלך
מלח

מתאימים בהגשה עם רוטב צ׳ילי מתוק

ציפוי טמפורה ( אסייתי)

200 מ״ל מים קרים
100 גר׳ קורנפלור
קורט מלח
אופן ההכנה;
מערבבים במטרפה ידנית הכל יחד
תובלים ומטגנים בשמן חם

ציפוי בניחוח לימוני

1 כוס פירורי לחם זהובים
1 קליפת לימון מגורדת
1/2 צרור כוסברה קצוצה דק
מלח
פלפל לבן

בתאבון!

תוכן שאסור לפספס
6 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
אין עליך
מימי
1
ממש תודה רבה
מירית
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים