כיכר השבת

מתכון: פטוצ'יני בסלמון ושעועית

הפטוצ'יני הופך למעדן של ממש: עורכת מדור 'אוכל' השפית מורן פינטו מגישה מתכון מיוחד לפטוצ'יני בשילוב דג סלמון ושעועית • קל להכנה ומשאיר טעם נהדר ומיוחד בפה (מתכונים,אוכל)

| 3 | כיכר השבת |
מתכון: פטוצ'יני בסלמון ושעועית
(צילום: shutterstock)

המצרכים לפטוצ'יני בסלמון ושעועית

  • 1 חב׳ פטוצ׳יני
  • 300 גר׳ פילה סלמון
  • 1/4 כוס שמן זית איכותי
  • מלח גס
  • 1 כף רוזמרין מחטי רוזמרין טרי
  • פלפל גרוס טרי
  • 2 כוסות שעועית ירוקה קפואה מופשרת
  • 6 שיני שום כתושות

אופן ההכנה של פטוצ'יני בסלמון ושעועית:

  • מבשלים את הפטוצ׳יני על פי הוראות היצרן.
  • חותכים את הסלמון לקוביות בגודל ביס.
  • מחממים מחבת גדולה ובה את השמן.
  • ומטגנים בערבוב קל את הסלמון.
  • מוסיפים את השעועית והתיבול מערבבים היטב יחד.
  • מוסיפים את הפטוציני למחבת ומערבביםה כל יחד.
  • מגישים חם עם פרמז׳ן מפורר.
תוכן שאסור לפספס
3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
שפורסמו פה במדור. אני כבר חושב על שידרוגים נוספים אפילו מעבר(צריך לבדוק התאמות ע"י ערבוב כמות קטנה בנפרד): -תוספת של סומסום קלוי דקה במחבת נפרד -תוספת בצל מטוגן -תוספת אחד מעשבי הטיבול: בזיליקום/נענע/כוסברה או עלי סלרי. -(כמות בגודל)אצבע זנגביל(ג'ינג'ר)טרי מגורדת במגרדת -תוספת רוטב סויה/טריאקי -הוספ
חזי
1
מראה מעולה חייבת להכין
יערה
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים