כיכר השבת

מתכון לשבת: סלמון שום וסילאן חריף

הדג שלכם הופך לפיקנטי מתמיד: עורכת מדור 'אוכל' ב'כיכר השבת' השפית מורן פינטו, מגישה מתכון מיוחד לסלמון בשום וסילאן חריף (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
מתכון: סלמון שום וסילאן חריף
(צילום: shutterstock)

המצרכים לסלמון שום וסילאן חריף

  • 6 פרוסות פילה סלמון טרי
  • 1 ראש שום קצוץ דק
  • 6 כפות סילאן
  • 1 לימון סחוט
  • מלח
  • פלפל גרוס בנדיבות

אופן ההכנה של סלמון שום וסילאן חריף;

  • מניחים את פרוסות הדג בתבנית אפיה.
  • מערבבים בקערה את הסילאן שיני השום הלימון והמלח ומערבבים
  • מעל הדג מפזרים פלפל שחור גרוס בכמות האהובה עליכם.
  • ומעל שופכים את הרוטב
  • משרים למשך לילה מכוסה במקרר ( אם אין לילה אז גם שעתיים זה בסדר)
  • אופים כ-20 דק׳ מכוסה ו-7 דק׳ פתוח.
  • מגישים חם

שבת שלום.

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים