![לאחר חג הסוכות: מתכון מיוחד לריבת אתרוגים](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=webp,fit=contain,width=1200/2013/09/29/bc55a860-f1bc-11ee-9d42-67d800702bc8__h386_w640.jpg)
חג הסוכות חלף, השגרה כבר כאן, ואצל כולנו נשארו לא לא מעט אתרוגים. עורכת מדור אוכל ב'כיכר השבת', מורן פינטו, מגישה מתכון קליל וטעים לריבת אתרוגים מיוחדת במינה.
ריבת אתרוגים - המצרכים:
7 אתרוגים בינוניים
1 ק"ג סוכר
צרור תבלינים -
3 מסמרי ציפורן
1/3 כפית הל
1 מקל קינמון
מיץ מלימון 1
3 ליטר מים
ריבת אתרוגים - אופן ההכנה:
קולפים בשכבה דקה את האתרוגים
פורסים את האתרוגים דק
מוציאים את הגרעינים
מכינים צרור תבלינים לתוך רשת או חיתול בד, מכניסים את התבלינים וקושרים.
מרתיחים בסיר גדול את המים יחד עם האתרוגים וצרור התבלינים
מסירים קצף תוך כדי הבישול
אחרי שעה של רתיחה מוסיפים את הסוכר והלימון ומבשלים עד הסמכה ריבתית.
הצגת כל התגובות