![מתכון: קציצות טונה מטוגנות לצד אורז לבן](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=webp,fit=contain,width=1200/2013/07/14/1d9e9970-f1b2-11ee-9d42-67d800702bc8__h2848_w4288.jpg)
(צילום אילוסטרציה: shutterstock)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 3 קופסאות טונה מסוננת
- 4 ביצים
- 1/3 כוס פירורים
- 1 בצל קצוץ מטוגן
- 1/2 צרור פטרוזליה קצוצה
- 2 תפוחי אדמה מבושלים
- מלח
- פלפל גרוס
- 1/3 כפית כמון
- פירורים זהובים לציפוי
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- בקערה מערבבים היטב את הטונה עם תפוחי האדמה המרוסקים, תיבול ביצים ופטרוזליה, הבצל וחצי כוס פירורים.
- משרים יחד ל20 דק׳
- יוצרים קציצות עגולות ולוחצים אותן בין שני כפות הידיים.
- מצפים בפירורים זהובים
- במחבת רחבה מחממים שמן לטיגון
- ומטגנים את הקציצות 3 דק׳ מכל צד.
- מעבירים לקערה מרופדת בנייר סופג.
- ניתן להגיש לצד סלט ואורז לבן.
בתיאבון!
הצגת כל התגובות