כיכר השבת

קציצות טונה מטוגנות, לצד אורז לבן

לאכול טוב גם בתשעת הימים: עורכת מדור אוכל ב'כיכר השבת' השפית מורן פינטו, מגישה מתכון לקציצות טונה מטוגנות. קלות להכנה, וטעימות. ניתן להגיש לצד אורז לבן (מתכונים)

| 5 | כיכר השבת |
מתכון: קציצות טונה מטוגנות לצד אורז לבן
(צילום אילוסטרציה: shutterstock)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 קופסאות טונה מסוננת
  • 4 ביצים
  • 1/3 כוס פירורים
  • 1 בצל קצוץ מטוגן
  • 1/2 צרור פטרוזליה קצוצה
  • 2 תפוחי אדמה מבושלים
  • מלח
  • פלפל גרוס
  • 1/3 כפית כמון
  • פירורים זהובים לציפוי
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

  • בקערה מערבבים היטב את הטונה עם תפוחי האדמה המרוסקים, תיבול ביצים ופטרוזליה, הבצל וחצי כוס פירורים.
  • משרים יחד ל20 דק׳
  • יוצרים קציצות עגולות ולוחצים אותן בין שני כפות הידיים.
  • מצפים בפירורים זהובים
  • במחבת רחבה מחממים שמן לטיגון
  • ומטגנים את הקציצות 3 דק׳ מכל צד.
  • מעבירים לקערה מרופדת בנייר סופג.
  • ניתן להגיש לצד סלט ואורז לבן.

בתיאבון!

תוכן שאסור לפספס
5 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
4
טעים נורא
מימי
3
נהרגנו כבר עם הדגים וחלבי.
רחלי
2
זו מטרת האבלות??
שיר

הצגת כל התגובות

1
פצצה
מימי
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים