כיכר השבת

סלמון משובח, עם פיסטוקים קלויים

תשעת הימים? זה לא אומר שהארוחה שלכם צריכה להיות פחות מזינה וטעימה: השפית מורן פינטו, עורכת מדור 'אוכל' בכיכר השבת, מגישה מתכון לסלמון בפיסטוקים קלויים (אוכל,מתכונים)

| 5 | כיכר השבת |
מתכון: סלמון משובח, עם פיסטוקים קלויים
(צילום: ישי כהן, כיכר השבת)

מתכון לסלמון, פיסטוקים ושום: המצרכים

6 פילה סלמון טרי
1 כוס פיסטוקים קלופים
1/2 כוס פירורי פנקו
כפית מלח גס
4 שיני שום כתושות
3 כפות מיונז
להגשה: פרוסות לימון

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות. במג'ימיקס טוחנים גס את הפיסטוקים ומעבירים לקערה, מוסיפים את הפירורים המלח והשום.

מערבבים יחד היטב. מניחים בתבנית חסינת אש את פילה הסלמון ומורחים כל פרוסה בחצי כף מיונז.

מפזרים מעל את תערובת הפיסטוקים. אופים כ-20 דקות.

לא לכסות.

מגישים לצד פרוסות לימון דקות.

בתיאבון.

תוכן שאסור לפספס
5 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
4
זה אוכל לתשעת הימים? בושה וחרפה
שפקון
3
להתאבל על החורבן...
יעקב
2
אני רוצה לעשות את המרשם אני לא יודע מה זה פירורי פנקו?
חיים

הצגת כל התגובות

1
אין זה לא יאומן, מישהו יודע למה לא אוכלים בשר? כי זה טעים וזה מהנה את האדם, אז אתם כאילו עוקפים והולכים להכין טעים בפרווה, חברה קצת הבנה עצמית למה אנחנו אבלים? על בית המקדש שאין לנו, זה זמן לפסטה עם נקנקיות ולחם עם חביתה היה יותר יפה אם הייתם כותבים על זה דג לשבת!
אורית
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים