
(צילום: ישי כהן, כיכר השבת)
מתכון לסלמון, פיסטוקים ושום: המצרכים
6 פילה סלמון טרי
1 כוס פיסטוקים קלופים
1/2 כוס פירורי פנקו
כפית מלח גס
4 שיני שום כתושות
3 כפות מיונז
להגשה: פרוסות לימון
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות. במג'ימיקס טוחנים גס את הפיסטוקים ומעבירים לקערה, מוסיפים את הפירורים המלח והשום.
מערבבים יחד היטב. מניחים בתבנית חסינת אש את פילה הסלמון ומורחים כל פרוסה בחצי כף מיונז.
מפזרים מעל את תערובת הפיסטוקים. אופים כ-20 דקות.
לא לכסות.
מגישים לצד פרוסות לימון דקות.
בתיאבון.
הצגת כל התגובות