כיכר השבת

רגע של נחת: הרינג מדג סלמון

מתכון להרינג מדג סלמון: קחו צעד אחד קדימה את ההרינג המסורתי, ושדרגו אותו לדג סלמון. הטעם הנהדר של הדג המשובח על קרקרים פריכים יהפוך כל טעימה לחגיגה. מורן פינטו ממליצה

| 8 | כיכר השבת |
מתכון להרינג מדג סלמון
(צילום: shutterstock)

מתכון להרינג מדג סלמון: קחו צעד אחד קדימה את ההרינג המסורתי, ושדרגו אותו לדג סלמון. הטעם הנהדר של הדג המשובח על קרקרים פריכים יהפוך כל טעימה לחגיגה. מורן פינטו ממליצה.

מתכון להרינג מדג סלמון - מה צריך?

200 גר׳ סלמון טרי ואיכותי
2 בצל לבן קצוץ דק
2 בצל ירוק קצוץ
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
15 צלפים
1 כף שטוחה מלח גס
1 כפית פלפל גרוס
2 כפות לימון כבוש
1/2 כוס שמן קנולה
3 כפות שמן זית
1 לימון סחוט
2 כפות חומץ

אופן ההכנה

חותכים את הדג לקוביות בגודל 1 ס"מ, מניחים בקופסאת איחסון לתוכה מכניסים את שאר החומרים ומערבבים היטב יחד ומכסים, שומרים המקרר עד שבת בבוקר. מגישים עם קרקרים.

תוכן שאסור לפספס
8 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
5
ומה זה עד שבת בבוקר? מאיזה יום? ואולי בהזדמנות זו תביאי מתכון ללימון כבוש, כי אולי לא כולם יודעים איך עושים?? תודה
שרינה
4
את לא חושבת שמי ששם משפחתה פינטו אסור לה להתעסק הדגים מלוחים?
הורביץ
3
מעולה
יעל

הצגת כל התגובות

2
איך נוכל אחרי זה צונט? נראה מושלם
יקי
1
לוקחים סלמון טרי במשקל קילו וחצי וחותכים לפרוסות דקות דקות. שמים את זה בכלי איחסון וקוצצים מעל 3 חבילות שמיר . מוסיפים מעל קילו סוכר וקילו מלח גס מעורבבים, מכסים בנייר כסף ומעל זה שמים כמה כלים כבדים. אחרי 4 ימים יוצא מעדן מלכים
אביטל
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים