כיכר השבת

טעים במיוחד: לביבות כרישה וגבינה

מתכון לביבות כרישה וגבינה: עורכת מדור אוכל ב"כיכר השבת", מורן פינטו, מגישה מתכון מיוחד להכנת לביבות כרישה וגבינה. איך מכינים? זה פשוט. ויש המלצת הגשה (אוכל)

| 3 | כיכר השבת |
מתכון ללביבות כרישה וגבינה
(צילום אילוסטרציה: shutterstock)

מתכון לביבות כרישה וגבינה: עורכת מדור אוכל ב"כיכר השבת", מורן פינטו, מגישה מתכון מיוחד להכנת לביבות כרישה וגבינה. איך מכינים? זה פשוט.

מתכון ללביבות כרישה וגבינה - המצרכים:

1 כרישה גדולה מאוד

1 בצל לבן מגורד

1 ביצה

1 חלמון

מלח

1/2 כוס קמח מצה

150 גרם גבינה מלוחה מגורדת

2 כפות קצח

1/2 כוס פירורים זהובים

שמן לטיגון

להגשה:

שמנת חמוצה

עירית קצוצה

אופן ההכנה:

חותכים את הכרישה לטבעות ושולקים עד ריכוך קל

מסננים ומצננים קלות

מעבירים לקערה עם הבצל ומתבלים

מוסיפים ביצים, גבינה, קמח מצה

ומניחים למנוחה של 10 דקות

מחממים מחבת רחבה ובה שמן לטיגון

יוצרים כדורים ומצפים אותם בפירורי הלחם, מועכים מעט בין שני הידיים

ומטגנים את הלביבות משני צדדיהם

מגישים חם לצד שמנת חמוצה ועירית קצוצה

לבריאות, מורן

תוכן שאסור לפספס
3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
3
כל פעם מחדש את מפתיעה ממש תודה רבה
עירית
2
מתכונייך מעולים
בשלנית
1
הכרישה נגועה מאוד בחרקים הנחבים בין גלדיו וצריך לדעת היטב איך לנקותם אין בשווקים כישה ללא חרקים ומן הראוי כשנותנים מתכון כזה יש לעורר על זה
מנחם
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים