כיכר השבת

ריבועי בצק דלורית בניחוח קינמון

מתכון לריבועי בצק דלורית בניחוח קינמון: הנה מתכון לא שגרתי מבית מדרשה של מורן פינטו, עורכת מדור אוכל בכיכר: דלורית, קינמון, סוכר חום ופלפל. כל הטוב הזה עטוף בבצק עלים שהופך קריספי וטעים במיוחד (אוכל)

| 3 | כיכר השבת |
מתכון לריבועי בצק דלורית בניחוח קינמוןמתכון לריבועי בצק דלורית בניחוח קינמון
(צילום: שאטרסטוק)

מתכון לריבועי בצק דלורית בניחוח קינמון: הנה מתכון לא שגרתי מבית מדרשה של מורן פינטו, עורכת מדור אוכל בכיכר: דלורית, קינמון, סוכר חום ופלפל. כל הטוב הזה עטוף בבצק עלים שהופך קריספי וטעים במיוחד (אוכל)

מתכון לריבועי בצק דלורית בניחוח קינמון

8 ריבועי בצק עלים בגודל 10/10 ס״מ
1 דלורית בינונית
מלח
2 כפות סוכר חום
1/2 כפית קינמון טחון
2 כפות שמן
פלפל גרוס

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות.

חותכים את הדלורית לקוביות שוות.

מחממים שמן במחבת ומטגנים קלות את קוביות הדלורית.

מניחים בתבנית אפיה נייר, ועליו את ריבועי הבצק.

מעל כל ריבוע מפזרים מהדולריות.

ומתבלים בקינמון, סוכר, מלח ופלפל

אופים כ20 דק׳ או עד הזהבה קלה.


Mpinto166@gmail.com

תוכן שאסור לפספס
3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
3
אין עליך
יצא מושלם
2
זה מאכל אמריקאי ישן וטוב.
מנדי
1
ממש תודה רבה יצא לי מעולה.
אלעד
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים