כיכר השבת

פטריות ממולאות: אין סוף לטעם טוב

מתכון לפטריות ממולאות: גבינות, פטריות טריות, אגוזים טחונים ורוטב פסטו: מורן פינטו מגישה מתכון טעים וקל הכנה לנשנוש באמצע היום או כתוספת לארוחה עיקרית

| 11 | כיכר השבת |
מתכון לפטריות ממולאות
(ישי כהן)

מתכון לפטריות ממולאות: גבינות, פטריות טריות, אגוזים טחונים ורוטב פסטו: מורן פינטו מגישה מתכון טעים וקל הכנה לנשנוש באמצע היום או כתוספת לארוחה עיקרית.

מתכון לפטריות ממולאות - החומרים

8 פיטריות שמפניון ענקיות
1 כוס גבינות קשות מגורדות (קשקבל, מוצרלה, מלוחה)
1/2 כוס אגוזים טחונים
2 כפות רוטב פסטו מוכן

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות. בקערה מערבבים גבינות, אגוזים, ופסטו.

מורידים את רגלי הפטריות ומניחים אותן על הצד הקעור.

ממלאים בכל פטריה מהתערובת בנדיבות, ומניחים על תבנית אפיה.

אופים למשך 25 דקות ומוציאים. מגישים חם על מצע של עלי רוקט ווינגרט בלסמי.

מורן פינטו
Mpinto166@gmail.com

תוכן שאסור לפספס
11 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
4
אך יכול להיות?
מרגלית
3
חיבים לנקות את החלק השחור בפנים הפטריה זה שדומה לאקורדיון כי הוא מלא בכינמות קטנות בגוון שחור ולכן אי אפשר ליראותם פשוט עם סכין לחתוך את החלק הזה ועדיין תשאר לכם פטריה למילוי. הרבנית פ.סילבר
קריות
אבל אם אי אפשר לראות אותם הם מותרים באכילה, לא?
הדר
אין מה לעשות זה החיים לא צריך לבדוק בזכוכית מגדלת
מקק
2
לא חייב דווקא אגוזים
מיכל

הצגת כל התגובות

1
נראה ממש טוב אבל קשה צריך הרבה ריכוז
אלי קי
בסכ"ה מערבבים את הגבינות ושמים בתוך הפטריות בתנור...!!!!!!!!
ענתתת
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים