אנחנו מוציאים המון כסף על אוכל. אין מה לעשות העצלות עושה את שלה, ואיש הסנדוויצ'ים מהטוסטיה הסמוכה עושה עלינו קופה. ולא. זה לא שהסנדוויצ'ים שהוא מוכר טעימים יותר.
האמת שלהביא סנדוויץ' מהבית לעיתים זה מאוד מאכזב, אותו סנדוויץ' לא מושקע ואפרורי גורם לסטקיה הסמוכה לחיך אלינו מעבר לפינה. אבל תודו העלויות הגבוהות לא משתלמות. להוציא שעת עבודה על שווארמה בבפיתה? לא משתלם.
לפניכם כמה מתכוני סנדוויץ' קלאסיים עם תוספות שייקפיצו לכם את היום. כל מה שצריך זה סבלנות ומצרכים מעניינים שיתארחו אצלכם דרך קבע במקרר.
כריך עגבניות מיובשות
- 2 פרוסות לחם קל (מומלץ דגנים).
- גבינה בולגרית 5%.
- פטריות.
- נבטים.
- ממרח עגבניות מיובשות.
הניחו את ממרח העגבניות המיובשות בעדינות, הוסיפו את הגבינה ומעליה פזרו פטריות ונבטים.
כריך פסטו ומוצרלה בעלי ארגולה
- לחמנייה/ג'בטה
- 172 גרם אצבעות מוצרלה "תנובה"
- פסטו איטלקי "אוליביה"
- עגבניות מיובשות "אוליביה"
- עלי ארוגולה
חיתכו את הלחמנייה באמצע, למרוח מהפסטו, להניח כ-3 אצבעות מוצרלה מעל ומספר עגבניות מיובשות. לפזר מעט מן עלי הארוגולה ולסגור את הסנדביץ' עם החלק השני של הלחמנייה.
כריך ממרח טונה בחסה
- קופסת טונה.
- חסה
- תירס.
- מיונז.
- מעט חרדל.
- פרוסות עגבניה.
- 2 פרוסות לחם או לחמניה.
חותכים את העגבניה מוציאים את השמן/מים מהטונה. מערבבים כפית מיונז ומעט חרדל עם הטונה. מירחו כמות נדיבה מהממרח הניחו את החסה ועליה שימו את הירקות. מפלפלים ממליחים בתאבון.
כריך פסטרמה בברוקולי
- פיתה
- מיונז
- ברוקולי
- פסטרמה
- חרדל
- קטשופ
- בצל ירוק
- אבוקדו
- שמן זית
מורחים בתוך הפיתה את המיונז. קוצצים את הברוקולי דק דק ומניחים בתוך הפיתה. מערבבים את החרדל והקטשופ בקערה, קוצצים בצל ירוק ומוסיפים לתערובת, ומורחים על הפיתה. חותכים אבוקדו לקוביות ומפזרים בתוף הפיתה ומעל הכל שופכים כמות נדיבה של שמן זית, והכריך מוכן!
בתאבון!