רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- שמן - לטיגון
- 2 תפוחי עץ ירוקים, עם קליפה, פרוסים לקוביות קטנות
- 1 כף גדושה סוכר
- 1 כפית שטוחה קינמון
- מיץ מחצי לימון
- מלח ופלפל
- 4 נתחים של פילה סלמון, פרוסים לקוביות
- צימוקים - להגשה, לא חובה
אופן ההכנה:
במחבת, מחממים שמן ומטגנים את קוביות התפוחים. מערבבים 2 דקות, מוסיפים את הסוכר, הקינמון, מיץ הלימון, המלח והפלפל ומערבבים כמה דקות נוספות. מוסיפים פנימה את קוביות הסלמון ושוב, מערבבים בעדינות הכל יחד במחבת, כ-10 דקות. מגישים חם.
הצגת כל התגובות