כיכר השבת

באנו לשדרג

קינמון מוסיף המון: קוביות סלמון ותפוחי עץ מקורמלים

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו משלבת בין שני קצוות - תפוחים מתקתקים ודג סלמון שאנו מכירים כמלוח. הפעם, הוא מקבל לתוכו את טעמם המסוכר והתוצר הסופי: מנה מיוחדת וטעימה בטירוף שתגרום לכם לחשוב מחוץ לקופסא (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

| 8 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • 2 תפוחי עץ ירוקים, עם קליפה, פרוסים לקוביות קטנות
  • 1 כף גדושה סוכר
  • 1 כפית שטוחה קינמון
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח ופלפל
  • 4 נתחים של פילה סלמון, פרוסים לקוביות
  • צימוקים - להגשה, לא חובה

אופן ההכנה:

במחבת, מחממים שמן ומטגנים את קוביות התפוחים. מערבבים 2 דקות, מוסיפים את הסוכר, הקינמון, מיץ הלימון, המלח והפלפל ומערבבים כמה דקות נוספות. מוסיפים פנימה את קוביות הסלמון ושוב, מערבבים בעדינות הכל יחד במחבת, כ-10 דקות. מגישים חם.
8 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
8
????
????
7
מושלםםם אלופהה!!חייבת לנסות!תפסיקו עם תגובות קנאיות יבורכו ידייך
יעל
6
לא שפויה
יהודי

הצגת כל התגובות

5
נשמע מעניין
נכ
4
סורי ניראה לא משהו
שיר
3
גועל נפש , אולי די עם הפינה הזו אין בה תועלת סתם היא ממציאה מעצמה מתכונים...(שנראים על הפנים)
נעמה
2
מה הקשר??? אולי מספיק כבר עם הפינה הזאת?
......
1
האוכל שלה וגם הפינה שלה מוצלחים מאד
יחיאל פרידמן
מבשלות בכיכר