כיכר השבת

מבשלות בכיכר: נאגטס חזה עוף פריכים עם רוטב משגע

מורן פינטו בתכניתה השבועית, "מבשלות בכיכר", מכינה מנה כיפית שיכולה ולו במעט להקל על קשיי הבידוד והסגר: נאגטס חזה עוף קריספיים בטירוף עם רוטב חמוץ מתוק. תענוג (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

| 17 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 פרפר חזה עוף, חתוך לקוביות שוות
  • 1 כוס קורנפלור
  • 1 כף שום גבישי
  • מלח ופלפל
  • שמן לטיגון חצי עמוק

לרוטב:

  • 1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר טרי, מגורד
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 3 כפות שומשום
  • 1 לימון

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים את הקורנפלור, השום, המלח והפלפל.

2. מחממים את השמן במחבת. מצפים את נתחי העוף בתערובת הקורנפלור ומטגנים. כשהציפוי הופך לזהוב, הופכים את נתחי העוף לצד השני וממשיכים באותו אופן.

3. לבינתיים, מכינים את הרוטב: במחבת נפרדת, על אש נמוכה, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב. כשהוא מתחיל לבעבע, מכניסים פנימה את פיסות העוף ומערבבים עד שכולן עטופות וספוגות ברוטב.

4. מוסיפים מעל את השומשום ומגישים.

17 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
17
הכנו את זה. מתכון ממש מוצלח וטעים זה חוסללל
חסויה
16
כמה סוכר חום? לא רשום במתכון
מימי
15
מהממתתת ובקורת בונה כדאי לשים תמונה של איך יצא לפני זה יהיה הרבה יותר מגרה לראות את הסרטון כך וכדאי קצת לקצר את מהלך הטיגון וכו
h

הצגת כל התגובות

14
וואו אני הראשונה חחח 😋טוב אז זה ממש נראה טוב ואלי אני אנסה להכין
מעיין ישראלי
13
יש מתכון דומה ,והרוטב הוא רוטב פירטיות ,למי שלא רוצה מתוק,שאר המתכון זהה ,בהצלחה
גיוון
12
את טובה מורן תמשיכי
דניאלה
11
כמה סוכר חום צריך? לא רשום במתכון
מירי
10
מתכון מעולה, מוסבר יפה! רק ארוךךךך ומרוח! אפשר לקצר לרבע
ללא שם
9
אלופה! (אבל מה נשמע עם המשקפיים 😁)
ב
8
תודה רבה! ביקורת בונה: הסרטון מדי ארוך. אין צורך לכסות את כל זמן הטיגון וכדו'. כל דבר להסריט את העיקרון ולהתקדם לצעד הבא
רוני
7
מורן האלופה!! תמשיכי עם התוכנית המהממת הזאת, נהנים מאוד....
יעל
6
נראה מהמם אבל הכל טוב איתכם? למה לא הסרטתם את הדרך לאוולפן מהבית שלה? למי שערך את זה לא אמורים להסריט את כללללל הזמן שזה מתגן ואיך היא הופכת אחד אחד
ח
5
מורן יקרה, אמרת לשים רבע כוס רוטב צ'ילי ושמת שלוש רבעי כוס בצהלה וברינה שמת גם רבע כוס סוכר חום ולא כתבת במתכון כתבת שמן לטיגון וטיגנת בשמן זית מומלץ לדייק אבל חוץ מיזה תודה ענקית וערב מקסים
שמתי לב ש
4
מתכון מעולה מורן אלופת המתכונים הטובים והטעימים ועם זאת קלים להכנה!!
אחת
3
וואו רק מהכותרת כבר התלהבתי!!!!!!!!! נראה ממש מגרה... תודה ענקית!!!!!!!!!!
חנה
2
כולם יאהבו כזו מנה.... תודה מורן
ליאת
1
יצא לי מושלם, חיסלנו באותה שעה עם האורז של שבת, אפשר לשים ממש טיפלה ג'ינג'ר ולא 2 ס"מ כמו במתכון כי הטעם שלו היה מודגש מידי, וגם שום הייתי שמה כתוש ולא פרוסות
דבורה לאה
מבשלות בכיכר