אנחנו מכינים ספגטי וקציצות בשר חלומיים, אבל הגיע הזמן לשדרג את רמת הבישול שלנו. 6 שפים מספרים מהו המרכיב האחד שכדאי שתמיד יהיה במזווה.
פירות הדר
"לימון, ליים או אשכולית - אתם יכולים להשתמש בקליפה, במיץ, או בפרי עצמו, כדי לקפיץ כל צלחת. זה גם מגביל את הצורך בתוספת מלח. מסלט חסה פשוט לעוף צלוי, תמיד יש באמתחתי פרי הדר".
-טום דאגלס, שף בכיר, "טום דאגלס סיאטל קיטשן" בסיאטל, וושינגטון
אנשובי
"זה אחד ממצרכי המטבח האהובים עלי, בשמן זית ומלח, או בכל וריאציה אחרת. אנשובי קטן יכול להוסיף עומק ומורכבות. הטוויסט המלוח של אנשובי מוסיף ניגוד ורבדים חדשים של טעם כדי לרומם את המנה הכי פשוטה לשונה ומיוחדת".
-ניקולס סטפנלי, שף ובעלים, "מסריה" בוושינגטון
רוטב סויה
"רוטב סויה טוב הוא חיוני. אני משתמש בו בעיקר כדי לשכנע את הילדים שלי לאכול! טיפ נהדר: מערבבים אותו עם מיונז לרוטב סמיך יותר עבור עוף. או לשלב עם צ'ילי עבור בשר בקר. לפעמים אני אפילו מגניב אותו לתוך שעועית אדומה ואורז".
-צ'יפ פלאנאגן, שף בכיר, "ראלף על הפארק" בניו אורלינס, לוס אנג'לס
יוגורט מסונן
"השתמשו בו לארוחת בוקר עם פירות טריים וגרנולה, לארוחת צהריים כרוטב צזיקי על פיתה עם ירקות בגריל או כרוטב לסלט. אפשר אפילו להשתמש בו לאפייה".
-ברנדון שפירו, שף, "מטבח ווילדווד בבת'סדה", מרילנד
מלח סלרי
"מלח סלרי הוא מרכיב שיש לי תמיד ביד. יש לו מליחות אדמתית, טבעית, שעובדת היטב לתיבול לכל מטרה".
-כריס קליים, שף בכיר, "פאשן פיש" ברסטון, וירג'יניה
שמן זית אורגני לא מסונן
"אני מבשלת עם בשר כל היום ויש לי שלושה מרכיבים לתוספות שקל למצוא: שמן זית אורגני ללא סינון, מלח כשר ופלפל שחור טרי. כאשר מבשלים בשר, כדאי לשמור על תיבול פשוט, כך איכות הבשר יכולה להישמר".
-כריסטינה סקיפו, שפית בכירה, "מקסוול צ'ופהאוס" בניו יורק