כיכר השבת

מתובל ופיקנטי

קליל וטעים: דג מושט מבושל ברוטב תימני עסיסי

בסיר אחד ובקלי קלות תקבלו ארוחה מושלמת: הרוטב התימני מתאים למגוון דגים- מוזמנים לזרוק לסיר תפו"א, דגים ותבלינים והופ'ס- קיבלתם ארוחה טעימה וקלילה שמתאימה בול לעוד יום בתשעת הימים | נסו עוד מתכון טוב מבית ורד כהן (אוכל ומתכונים) 

| 7 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

דג תימני פיקנטי- הדרכה (צילום: ורד כהן)

מצרכים

8 שיני שום שלמות

גבעולים שלמים של כוסברה

חבילת כוסברה קצוצה

3 תפו״א פרוס לפרוסות

1 פלפל חריף

כפית מלח

כף אבקת מרק עוף

כף חוויג׳

דגי מושט או לפי טעמכם האישי (הרוטב מתאים גם לדגים אחרים)

3 כוסות מים.

אופן ההכנה

חממו שמן בסיר, הניחו את פרוסות תפו״א, השום, הפלפל החריף וגבעולי הכוסברה- טגנו קלות.

פזרו מעל את התבלינים והוסיפו את המים.

כסו ובשלו עוד כמה דקות.

הניחו את הדגים בסיר והשקו אותם ברוטב.

פזרו כוסברה קצוצה מעל וכסו את הסיר.

השאירו על אש גבוהה ובשלו כשהסיר מכוסה למשך כ-20 דקות עד שהרוטב מסמיך.

בתיאבון! 

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות:  050-2518855

תוכן שאסור לפספס
7 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
7
תודה
יעל
6
יצא מאד טעים. הכנתי עם מושט קפוא. ויתרתי על אבקת מרק והוספתי כפית כמון
אסתוש
5
תימנים לא משתמשים אבקת מרק, במקום להוסיף כפית כורכום 5 שיני שום פרוסים חצי חבילת כוסברה קצוצה אפשרי חצי לימון סחוט
אלעד

הצגת כל התגובות

4
ואיייייייי איך זה מושללללם אין על האוכל התמנייי❤️❤️❤️
................
3
ניראה טוב!!! דרך אגב תימנים אוכלים בשרי 🙂🙂
יוס
2
ט ע י ם !!!!!
אורה
1
חבל שאנשים לא יודעים לבשל טונה טונה לא צריך יותר מ2-3 דקות בישול אחרת הוא לא לעיס!!!
טונה
אולי גם יעניין אותך
דגים