מצרכים
חבילת פטריות פרוסות
3 שיני שום כתושות
1/4 חמאה
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
1 שמנת לבישול 500 מ״ל.
חצי כוס מים
4 באגטים חצויים לאורכם.
גבינה צהובה או מוצרלה לפיזור מעל.
אופן ההכנה
חממו תנור על 200 מעלות טורבו עליון.
טגנו בסיר את הפטריות והוסיפו את החמאה, השום והתבלינים וטגנו עוד קצת.
הוסיפו את השמנת לבישול ואת המים. ערבבו ובשלו על אש בינונית גבוהה עד שיסמיך.
הניחו את הבאגטים בתבנית התנור ושפכו עליהם את הרוטב בעזרת מצקת.
פזרו מעל גבינה צהובה או מוצרלה והכניסו לתנור על 200 מעלות עד להשחמה. בערך 10 דקות.
בתיאבון.
הצגת כל התגובות