כיכר השבת

מתכון מומלץ

קציצות עוף פיקנטיות למילוי בכריך: ארוחה לכל המשפחה

את הקציצות הללו, כל המשפחה אוהבת מקטן ועד גדול. המעלה של הקציצות הללו היא שהן טעימות במיוחד בתוך כריך. כך אתם חוסכים זמן בהכנת התוספת ונהנים מארוחה משביעה וטעימה (אוכל ומתכונים, בשרי). 

| 3 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

קציצות עוף פיקנטיות בכריך (צילום: שאטרסטוק)
מנות/יחידות30
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

מצרכים

  • תפו"א מבושלים 3 יחידות
  • בצל מטוגן 1 יחידות
  • כוסברה 1 יחידות
  • ביצים 3 יחידות
  • קילו עוף 0.5 ק"ג
  • מלח 0.5 כפית
  • פלפל שחור טחון 0 צרור
  • כמון 0.25 כפית
  • א' מרק עוף 1 כף

אופן ההכנה

  1. עיסת הקציצות בשלו את התפו"א עד לריכוך, מעכו אותם, טגנו את הבצל, הוסיפי את שאר החומרים וערבבו לעיסה אחידה, טגנו את הקציצות במחבת. הכניסו לכריך ואכלו בתאבון!

תוכן שאסור לפספס
3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
היא אוהבת מרק עוף ואוכל לא בריא
אבי
1
מעניין שלכל מתכון מוסיפים גם ציפורניים ארוכות עם לק... מאוד חרדי...
יעל
מה הקשר בידיוק?לא מתאים לך אל תעשי....מה לא חרדי בציפורנים?מה?קצת צבע אל תגזימי.....מותר לנו להיתיפיף את תישארי עם הציפורנים הפשוטות שלך בובי
הדר
אולי גם יעניין אותך
עוף