עוגת בננות עם אגוזי פקאן ושוקולד צ'יפס (צילום: Kezia Lynn from Pexels)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 3 בננות בשלות מאוד, מעוכות
- 3 ביצים
- 1/2 כוס סוכר חום
- 1/2 כוס שמן
- 1/4 1 כוסות קמח, מנופה
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1 שקית סוכר וניל
- 1/2 כוס שוקולד צ'יפס או שוקולד מריר קצוץ
- 1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה מערבבים את הבננות עם הביצים, השמן והסוכר. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה וסוכר הווניל, מערבבים היטב ולבסוף מוסיפים את השוקולד והאגוזים ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
2. יוצקים את הבלילה לתבנית מלבנית גבוהה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.