רכיבים
- 1/2 כוס חמאה רכה
- 1/2 כוס סוכר חום
- 1/2 כוס סוכר לבן
- 2 ביצים
- 1/2 כפית תמצית וניל
- ¾1 כוסות קמח לבן, מנופה
- 1/4 כוס אבקת קקאו
- 1 כפית סודה לשתייה
- 1/4 כפית מלח
- 2 כוסות שוקולד צ'יפס
- 2 כוסות מיני מרשמלו
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים שתי תבניות לעוגיות בנייר אפייה.
2. בקערה גדולה מקציפים את החמאה, הסוכר החום והסוכר הלבן, עד לקבלת תערובת חלקה.
3. מקציפים פנימה את הביצים - אחת אחת ואז מערבבים פנימה את הווניל.
4. משלבים את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח; מערבבים היטב.
5. מערבבים פנימה את השוקולד צ'יפס והמרשמלו.
6. יוצרים כדורים מבצק העוגיות, מניחים בתבנית במרווחים ומשטחים.
7. אופים במשך 8-10 דקות. מאפשרים לעוגיות להתקרר על תבנית האפייה במשך 5 דקות, לפני העברה לרשת התנור להתקררות מוחלטת.