בשבע דקות: עוגיית שוקולד צ'יפס בספל אישי (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה7 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 2 כפות חמאה
- 2 כפות סוכר
- 1 כף סוכר חום בהיר
- 1 ביצה
- 1/4 כפית תמצית וניל
- 1/3 כוס קמח לבן, מנופה
- 1/4 כפית אבקת אפייה
- קורט מלח
- 2 כפות שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
1. כדי להתחיל, בספל גדול, ממסים את החמאה במיקרוגל, בערך 15-30 שניות. מוסיפים פנימה את הסוכרים ומערבבים לאיחוד. לאחר מכן, מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל ומערבבים היטב.
2. מוסיפים לספל את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מערבבים לשילוב. מוסיפים את השוקולד צ'יפס.
3. מכניסים את הספל למיקרוגל ומחממים במשך כ-2 דקות עד לאפייתו. דרך נוספת לבדוק האם העוגיה מוכנה היא באמצעות תחיבת קיסם למרכז וווידוא שהוא יוצא נקי.