רכיבים
- 3 כוסות קמח, מנופה
- 2 כפיות אבקת אפייה
- 1 כפית סודה לשתייה
- 1 כפית מלח
- 6 בננות גדולות, מעוכות
- 2 כוסות יוגורט רגיל
- 1 כוס שמן קנולה
- 4 ביצים גדולות במיוחד (XL)
- 3/4 1 כוסות סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית מלבנית בגודל 24X33 ס"מ בנייר אפייה משומן קלות.
2. בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים היבשים, מלבד הסוכר.
3. בקערה נפרדת, מועכים את הבננות ואז מוסיפים את הביצים, היוגורט, השמן, הסוכר ותמצית הווניל וטורפים יחד בתנועות נמרצות.
4. שופכים את התערובת היבשה לתערובת הרטובה ומערבבים ביחד עד לקבלת בלילה אחידה.
5. יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה ואופים במשך 30-40 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגה להתקרר לחלוטין לפני שפורסים ומגישים אותה.
יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות