![שבלולי פיצה מהירים, קלים והכי חשוב - טעימים](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=webp,fit=contain,width=1200/2019/11/20/f548bcc0-01e8-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h667_w1000.jpg)
שבלולי פיצה מהירים, קלים והכי חשוב - טעימים (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1 חבילת בצק עלים קפוא, מופשר
- 1/3 כוס רסק עגבניות
- 1/2 כוס גבינת פקורינו מגוררת
- 1/3 כוס זיתים ירוקים - לא חובה
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מרדדים מעט את הבצק על מנת לשטח אותו. מורחים את רסק העגבניות על כולו ומניחים מעל את הגבינה והזיתים - אם משתמשים.
2. מגלגלים בעדינות את הבצק ואת התוספות. פורסים את הגליל לחתיכות בעובי 4-5 ס"מ.
3. מעבירים לתבנית המרופדת בנייר אפיה ואופים עד להזהבה, במשך 11-13 דקות.