כיכר השבת

ליד הקפה

מאפינס חמאת בוטנים עם אבקת סוכר

התופינים הללו הם קונצנזוס. אהודים גם על אכלנים בררניים במיוחד והחשוב ביותר: מכינים אותם בצ'יק צ'ק. המתכון מיועד ל-6-8 עוגות אישיות ומומלץ להכפיל את הכמות. הטעם לא יפגע, באחריות (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
מאפינס חמאת בוטנים עם אבקת סוכר
מאפינס חמאת בוטנים עם אבקת סוכר (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/3 כוס חמאת בוטנים
  • 3/4 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס חלב
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 3/4 כוס קמח
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 ביצה

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל החומרים יחדיו, עד לקבלת עיסה אחידה.

2. ממלאים כל מנג'ט עד לחצי.

3. אופים בחום של 180 מעלות במשך 20-30 דקות, עד להזהבה. נועצים קיסם, אם הוא יוצא נקי, הם מוכנים.

4. מפדרים קלות עם אבקת סוכר.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
מתכונים לעוגות וקינוחים - כיכר השבת