כיכר השבת

ספיישל ט"ו בשבט

לט"ו בשבט: ביסקוויטי ופירות יבשים

קינוח מעולה לט"ו בשבט: מתכון לביסקוויטים עם פירות יבשים - עוגיות איטלקיות קלאסיות יבשות פשוטות להכנה. ניתן לגוון בפירות היבשים והן נשמרות נהדר עד חודש (מתכונים, אוכל)

| 1 |
קלאסיקה איטלקית לט"ו בשבט: ביסקוויטי עם פירות יבשים
קלאסיקה איטלקית לט"ו בשבט: ביסקוויטי עם פירות יבשים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 7 כפות קמח לבן
  • 5 כפות סוכר
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 3 ביצים
  • 1/4 כוס תערובת צימוקים שחורים ולבנים
  • 1/4 כוס שזיפים מיובשים קצוצים
  • 1/4 כוס משמשים מיובשים קצוצים
  • 1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
  • 1/4 כפית ציפורן טחון
  • 1 כפית קינמון

אופן הכנת ביסקוויטי עם פירות יבשים:

רגע לפני: קינוח מעולה לט"ו בשבט: מתכון לביסקוויטים עם פירות יבשים - עוגיות איטלקיות קלאסיות יבשות פשוטות להכנה. שנשמרות נהדר עד חודש בכלי אטום.

• ניתן לגוון בפירות היבשים ולהוסיף/להחליף לפירות המועדפים עליכם.

• המתכון לתבנית אינגליש קייק אחת. ניתן להגדיל כמויות בהתאם לצורך.

• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

• מנפים את הקמח ומערבבים בקערה עם החומרים היבשים . מוסיפים את הביצים, האגוזים והפירות היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

• משמנים קלות תבנית אינגליש קייק ויוצקים לתוכה את התערובת.

• אופים במשך 20 דקות, מוציאים מהתנור ומצננים. מנמיכים את חום התנור.

• כשהעוגה קרה לחלוטין, משחררים מהתבנית ופורסים את העוגה לפרוסות דקות בעובי 1 ס"מ.

• מרפדים תבנית מלבנית בנייר אפייה, מסדרים עליה את פרוסות העוגה ומכניסים לאפייה שנייה במשך 5-10 דקות, לפי מידת הפריכות הרצויה. נזהרים שהביסקוויטים לא יתייבשו יותר מידי.

• מצננים ושומרים בכלי אטום עד חודש.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

תוכן שאסור לפספס
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
יצא מעולה. מחצית מכמות הסוכר, בהחלט מספיקה!
ללא שם
אולי גם יעניין אותך
מתכונים לעוגות וקינוחים - כיכר השבת