מצרכים לבצק
- קמח 1 ק"ג
- שמרים 2 כף
- מלח 1 כף
- סוכר 3 כף
- שמן 0.25 כוס
- מים חמימים 3 כוס
- גבינה צהובה למילוי 200 גרם
מצרכים לטבילת הבצק
- מים 1 כוס
- סילאן 2 כף
- שומשום 0 צרור
אופן ההכנה
הניחו בתחתית קערת המיקסר, מלח, ומעליו את הקמח. צרו גומה והכניסו בתוכה את השמרים, סוכר ושתיים וחצי כוסות מים. הוסיפו את השמן ולושו את כל התערובת לבצק רך וגמיש. במידה וצריך עוד מים הוסיפו בהמשך.
עדיף ללוש במשך 10 דקות כדי לפתח את הגלוטן שבבצק.
כסו את הקערה בניילון נצמד ותנו לו לנוח למשך שעה.
חלקו את הבצק לכדורים, כל כדור רדדו, הניחו רצועת גבינה צהובה בתחתית הבצק, גלגלו לנחש וחברו הקצוות.
טבלו בקערה עם כוס מים ושתי כפות סילאן, הניחו בתבנית ופזרו שומשום מעל.
הכניסו את התבנית לתנור על 230 מעלות טורבו תחתון למשך 15 דקות להשחמה טובה.
להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות: 050-2518855
בתיאבון!
הצגת כל התגובות