כיכר השבת

כך תפתיעו

סלט חסה מקורי ומזין: כשקרמיות, פריכות ומתיקות נפגשים

רוצים לשדרג את סלט החסה הרגיל והמוכר? הגעתם למקום הנכון! מתכון זה משלב את הטעם הקלאסי של החסה עם הפריכות של עלי ברוקולי, הקרמיות של החומוס והמתיקות של קוביות בטטה אפויות | שילוב מושלם של טעמים ומרקמים שיהפכו את הסלט שלכם לארוחה מלאה ומזינה (אוכל ומתכונים) 

| 1 | כיכר השבת |
שילוב מושלם של טעמים ומרקמים שיהפכו את הסלט שלכם לארוחה מלאה ומזינה
שילוב מושלם של טעמים ומרקמים שיהפכו את הסלט שלכם לארוחה מלאה ומזינה (צילום: AI)
סועדים10
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

ירקות

  • חבילת חסה 1 יחידות
  • בטטה בינוני 1 יחידות
  • עגבניות שרי 1 כוס
  • פרחי ברוקולי קפוא 2 כוס
  • חומוס משימורים 0.5 כוס
  • שמן זית 0.5 כוס
  • מלח 0.5 כפית
  • קורט פלפל 1 יחידות
  • שום כתוש 1 כפית

רוטב

  • שמן 0.75 כוס
  • מים 0.5 כוס
  • סוכר 4 כף
  • מלח 1 כפית
  • מיונז 1 כף
  • חרדל 1 כפית
  • רוטב סויה 1 כף
  • פלפל שחור 0.75 כפית
  • אבקת שום 1 כף

אופן ההכנה

  1. הכנת הירקות רפדו תבנית בנייר אפייה, חצו לשתיים את השרי והניחו בתבנית, באותו התבנית הניחו את גרגירי החומוס ופרחי הברוקולי (ניתן לפרק אותם לחתיכות קטנות). חתכו קוביות בטטה והניחו בתבנית נפרדת. ערבבו את השמן, השום, המלח והפלפל ושפכו על הירקות. אפו בחום בינוני. את הברוקולי, החומוס והשרי הוציאו לאחר רבע שעה של אפייה. את הבטטה הוציאו לאחר ריכוך (כחצי שעה).
  2. רוטב והרכבה אחדו את מרכיבי הרוטב וערבבו בבלנדר. חתכו חסה. אחדו את כל המרכיבים בקערת הגשה והגישו. בתאבון!
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
רק המתכונים של אוראל בראל
הדר
סלטים לשבת