כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון לגספאצ'ו: המנה שאתם חייבים לדעת להכין

כל מה שאתם צריכים כדי לעבור את הקיץ בשלום זה לדעת להכין את המנה המופלאה הזו: מתכון לגספאצ'ו - שזה בין מרק קר למשקה פרוזן, טעים ומרענן במיוחד (מתכונים, אוכל)

| 2 | כיכר השבת |
גספאצ'ו - המנה הרשמית של הקיץ
גספאצ'ו - המנה הרשמית של הקיץ (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 500 מ"ל מיץ עגבניות
  • 1 בצל
  • 2 שיני שום
  • 1 גמבה
  • 2 מלפפונים קטנים
  • 400 גרם עגבניות מרוסקות (טריות או משימורים)
  • 1/8 כוס שמן זית
  • 1/2 כף סוכר
  • מלח

אופן הכנת גספאצ'ו:

רגע לפני: כל מה שאתם צריכים כדי לעבור את הקיץ בשלום זה לדעת להכין את המנה המופלאה הזו: מתכון לגספאצ'ו - שזה בין מרק קר למשקה פרוזן, טעים ומרענן במיוחד.

• מקלפים וקוצצים את המלפפונים, הגמבה, הבצל והשום.

• מעבדים בבלנדר את העגבניות המרוסקות,יחד עם המלפפונים, הגמבה, הבצל והשום הקצוצים, עד לקבלת מרקם טחון היטב.

• בקערה גדולה מאחדים את הירקות הטחונים יחד עם מיץ העגבניות ושמן הזית, ומתבלים בסוכר ומלח - לפי הטעם.

• מכניסים למקרר, שהגספאצ'ו יצטנן היטב.

הגשה: יוצקים את הגספאצ'ו לקעריות זכוכית אישיות, קוצצים ירקות ומלפפונים ומפזרים מעל. לשדרוג המנה, מטפטפים מעל שמנת חמוצה ומגישים מיד.

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
מתכונים