פשטידת ברוקולי עם קוטג': חלומית, קלילה ומנצחת! (צילום: כיכר אוכל)
מנות/יחידות20
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי
מצרכים
- שקית פרחי ברוקולי קפוא 1 יחידות
- קוטג' 1 יחידות
- חמאה 100 גרם
- ביצים 3 יחידות
- גבינה צהובה מגורדת 100 גרם
- קמח 5 כף
- מלח 0.5 כפית
- אבקת מרק פטריות 1 כף
- קורט פלפל שחור טחון 1 יחידות
- גבינה צהובה מגורדת- לפיזור 150 גרם
אופן ההכנה
- הרתיחו מים חמים בסיר, כשהמים רותחים הרתיחו את הברוקולי למשך 5 דקות, סננו את המים וחתכו לחתיכות קטנות, ניתן להיעזר במעבד מזון- אך להפעיל על עוצמה נמוכה, שיגיע למצב של חיתוך דק ולא טחינה. המיסו את החמאה בקערה במיקרוגל, ערבבו עם הברוקולי ושאר המצרכים. שמנו 2 תבניות אינגליש קייק ושפכו את העיסה לתוכה. אפו את הפשטידות למשך כחצי שעה על 180 מעלות חום. לקראת סיום האפייה פזרו מעל גבינה צהובה מגורדת ואפו למשך 5 דקות נוספות.
הערה: ניתן לאפות את הפשטידות גם בתבניות אישיות או בתבניות עגולות.
בתאבון!
מצרכי הפשטידה בקערה לפני ערבוב (צילום: כיכר אוכל)
מצרכי הפשטידה מעורבבים בקערה (צילום: כיכר אוכל)
הפשטידות לפני אפייה (צילום: כיכר אוכל)
הפשטידות לאחר האפייה (צילום: כיכר אוכל)
ביס עשיר בטעמים- וואו! (צילום: כיכר אוכל)