כיכר השבת

מה נאכל היום?

פשטידת בצל ופרמזן שמתאימה כתוספת או כמנה עיקרית

אמא שלנו תמיד נהגה להכין את הפשטידה הזו לאירועים משפחתיים, אבל בתכלס, היא מתאימה לכל זמן ועת. אנחנו אוהבים להגיש אותה בארוחת הערב לצד סלט קצוץ גס המתובל בשמן זית, הרבה מלח ופלפל שחור וכף של גבינת שמנת (מתכונים, אוכל)

| 2 | כיכר השבת |
פשטידת בצל ופרמזן שמתאימה כתוספת או כמנה עיקרית
פשטידת בצל ופרמזן שמתאימה כתוספת או כמנה עיקרית (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה50 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 6-8 בצלים בינוניים, קצוצים דק
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 6 ביצים גדולות
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. במחבת גדולה מטגנים את הבצלים בשמן עד שהם רכים, אך לא משחימים; מסננים היטב.

2. בקערה גדולה טורפים את הביצים. מערבבים פנימה את פירורי הלחם, הגבינה, הפטרוזיליה והבצל.

3. מעבירים את התערובת לתבנית עגולה משומנת ואופים במשך 35-40 דקות, או עד שהסכין המוחדרת למרכז יוצאת נקיה.

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
תודהה
רונוששש
1
קצת אגוז מוסקט יעיף את המנה למעלה
יאיר
קישים ופשטידות