זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1/2 ראש כרוב סגול, קצוץ
- 2 סלקים, מבושלים וחתוכים לקוביות
- 1/2 כוס חמוציות מיובשות
- 1/2 כוס אגוזי מלך שבורים
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 2 כפות סוכר
- 4 כפות שמן אגוזים
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה את הכרוב, הסלק והחמוציות.
2. בבקבוק קטן מערבבים היטב את שמן האגוזים, מלח, פלפל שחור וסוכר עד לקבלת רוטב אחיד.
3. יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומפזרים מעל את האגוזים השבורים.