שייק בננות ועוגיות אוראו (צילום: Adam Bartoszewicz on Unsplash)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה
רכיבים
- 2 כוסות בננות קפואות חתוכות לרבעים
- 6 עוגיות אוראו, קצוצות דק (חלביות או פרווה)
- 1/3 כוס חלב שקדים
אופן ההכנה:
1. יוצקים לבלנדר את חלב השקדים, מוסיפים את הבננות הקפואות ומתחילים לטחון במהירות הנמוכה ביותר. לאחר שהבלנדר קוצץ את הבננות, מגבירים בהדרגה את המהירות ל-20 שניות ומכבים את הבלנדר.
2. מערבבים בכף את תכולת הבלנדר ואז מפעילים אותו שוב במהירות בינונית עד לקבלת מסה חלקה וקרמית שמזכירה גלידה מומסת אך סמיכה מאוד.
3. שופכים את העוגיות הקצוצות לקערת הגשה, יוצקים מעל את תערובת הבננות, מערבבים ונהנים מיד.