זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 ק"ג אבטיח, ללא גרעינים, חתוך לקוביות
- 1/2 כוס מיץ לימון סחוט טרי
- 1/4 כוס סוכר
- 1/4 כוס חלב קוקוס לא ממותק
- 1 כף עלי נענע טריים קצוצים
- וודקה (אופציונלי)
אופן ההכנה:
1. בבלנדר או במעבד מזון, טוחנים את קוביות האבטיח עם מיץ הלימון והסוכר עד לקבלת מחית אחידה.
2. מוסיפים את חלב הקוקוס ומעבדים עד שהוא נטמע. לבסוף מוסיפים את עלי הנענע הקצוצים ומערבבים בכמה פולסים.
3. מעבירים את המשקה למקרר למשך 30 דקות לפחות ומערבבים לפני שיוצקים אותו לכוסות מלאים בקוביות קרח ואפשר להוסיף 1/8 כוס וודקה לכל כוס.