כיכר השבת

בריא יותר

מתכון לתבשיל קינואה עם בטטה, קייל ופסטו ב-35 דקות

מדי פעם (כל חודש), כשאנחנו מעלים קילו או שניים (חמישה), אנו פוצחים בדיאטה (אכילה נכונה) כדי לחזור לגזרה ואחד מהדברים שעוזרים לנו בתהליך הוא תבשיל הקינואה הזה. טעים, צבעוני, מתקתק קלות בגלל הבטטות והבצל המטוגן, משביע וקל להכנה. לא צריך יותר כלום (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
מתכון לתבשיל קינואה עם בטטה, קייל ופסטו ב-35 דקות
(צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כוסות קינואה, שטופה
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 3 בטטות קטנות, קלופות וחתוכות לקוביות בינוניות
  • מלח גס ופלפל שחור
  • 1 בצל סגול בינוני, קצוץ דק
  • 2 צרורות קייל, ללא הגבעולים, קצוצים גס
  • פסטו ואגוזי מלך קלויים, להגשה

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הקינואה לפי ההוראות המצוינות על גבי האריזה.

2. בינתיים, מחממים את שמן הזית בסיר גדול, על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את הבטטות, 1 כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל ומבשלים, מכוסה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבטטות מתחילות להשחים ולהתרכך, 6-8 דקות.

3. מוסיפים את הבצל לסיר ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבטטות והבצל רכים, 4-6 דקות. מוסיפים לסיר כמה שיותר קייל ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות ומוסיפים עוד קייל כשיש מקום, עד לריכוך, 3-4 דקות.

4. מגישים את הירקות על הקינואה, בתוספת הפסטו ואגוזי המלך.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
מצוין. מתכון קל ומזין
סלטים מהמטבח הכשר