סלט בטטות עם כרובית, גרגרי חומוס וקינואה
קערה מזינה וטעימה, עמוסה בחלבונים ושומנים בריאים ורכיבים אנטי דלקתיים שתורמים רבות לאיזון ההורמונים בגוף. בדיוק מה שאנחנו צריכים אחרי החגים. הסלט מורכב מבטטה, כרובית, גרגירי חומוס קלויים ומתובלים, קינואה, אבוקדו, ירקות טריים ורוטב טחינה שמזלפים בנדיבות.
לחצו כאן למתכון
סלט פנצנלה
סלט איטלקי קלאסי שמשלב בין לחם יבש וקראנצ׳י לירקות עסיסיים. הלחם סופג את המיץ מהירקות ומתעורר מחדש לחיים. אפשר להשתמש בחלה יבשה מאוד או כמונו: לקלות אותה בעצמכם בתנור עד שהיא קריספית וזהובה.
לחצו כאן למתכון
סלט דלורית וגבינת עיזים
סלט נהדר וטעים שמאחד דלורית נימוחה, גבינת עיזים צלויה, קוביות אגסים מתקתקים, עלים ירוקים רעננים, חופן אנדיב, גרגירי רימון ואגוזים - והכל עטוף ברוטב בלסמי נפלא.
לחצו כאן למתכון
סלט נודלס אסייתי
סלט נודלס עם ירקות ורוטב אסייתי קרמי. אם תרצו, תוכלו להוסיף לסלט עוף מגורר שיהפוך אותו למשביע אפילו יותר.
לחצו כאן למתכון
סלט בטטות, גרגירי חומוס ואבוקדו ברוטב טחינה
3 הרכיבים המרכזיים של הסלט זה בטטות וגרגרי חומוס פיקנטיים ופריכים ורוטב טחינה מופלא. משם, קחו את זה לאן שאתם רוצים או שתקשיבו לנו ותלכו על שילוב של אבוקדו ועלי קייל לסלט שהוא בעצם ארוחה שלמה טעימה ומשביעה.
לחצו כאן למתכון