מאפינס גבינות וזיתים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 3/4 כוס קמח סוגת
- 150 גרם יוגורט
- 250 גרם גבינה לבנה
- 1 כוס גבינה צהובה מגוררת
- 3 ביצים
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1/4 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/2 1 כוס זיתים קצוצים / תירס / בצל מטוגן
אופן הכנת מאפינס גבינות:
רגע לפני: מאפים קטנים שכיף לאכול תמיד: מתכון להכנת מאפינס גבינות עם זיתים, תירס או בצל מטוגן. פתרון נפלא ומשביע לארוחה קלה בגינה שהילדים יאהבו לנשנש.
• מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
• בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים, מלבד חצי כוס של גבינה צהובה מגוררת, לתערובת אחידה. מוסיפים זיתים קצוצים / תירס / בצל קצוץ מטוגן.
• יוצקים את התערובת לתבנית מאפינס מרופדת במנג'טים, וממלאים כל שקע רק עד 3/4 מנפחו. מפזרים מעל את הגבינה הצהובה שנותרה.
• אופים במשך 35 דקות, עד שהמאפינס מקבלים צבע זהוב יפה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
הצגת כל התגובות