כיכר השבת

סוריה: הממשל הרג עשרות בהפצצה

גורמים מקרב האופוזיציה הסורית מדווחים הערב, כי בהתקפה של כוחות הממשל על מאפייה במרכז המדינה נהרגו לפחות עשרות בני אדם שהמתינו בתור לקניית לחם. מנגד, מפקד בכיר בצבא אסד האשים היום דווקא את האופוזיציה בשימוש בנשק כימי במסגרת המאבק בין המורדים וכוחות השלטון (בעולם)

| 15 | כיכר השבת |
תושב סוריה לאחר ההפצצה
תושב סוריה לאחר ההפצצה (צילום: מתוך יוטיוב)

סוריה: הטבח של אסד - נמשך ומחריף.

פעילים המזוהים עם האופוזיציה במדינה, דיווחו הערב כי בהתקפה אווירית שבוצעה על העיר חמה, השוכנת במרכז המדינה נהרגו עשרות בני אדם.

התקיפה בוצעה על מאפייה בחמה, בה שהו באותה העת מאות אנשים בתור לרכישת מוצרי מאפה, לפי חלק מהדיווחים נהרגו כתוצאה ישירה מההפצצה עשרות בני אדם. לעומת זאת, דיווחים אחרים המגיעים מסוריה מדברים על מאות הרוגים.

פעיל אופוזיציה בסוריה דיווח לסוכנות הידיעות 'רויטרס': "אנחנו עדיין לא יכולים מספר מדויק כי אנחנו עדיין לא יודעים מי מת ומי פצוע".

,זירת האירוע (צילום: מתוך יוטיוב)

פעיל נוסף אמר: "אין דרך ממש לדעת עדיין כמה אנשים נהרגו, כשאני הגעתי לשם, ראיתי ערימות של גופות על הקרקע. היו גם נשים וילדים, יש גם עשרות פצועים".

,אזרח סורי לאחר ההפצצה (צילום: מתוך יוטיוב)

מנגד, בקרב השלטון הסורי, מאשימים דווקא את האופוזיציה בשימוש בנשק כימי במסגרת המאבק. "הטרוריסטים זרקו שלוש שקיות פלסטיק מרובעות לעבר כוחות הצבא ומהם יצאו גזים שהרגו שבעה", אמר מפקד בכיר בצבא סוריה.

,אזרחים בזירת ההפצצה בחמה (צילום: מתוך יוטיוב)
תוכן שאסור לפספס
15 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
8
תתחילו להירגע, שלא יכתבו את זה עליכם
יואב
7
זה .איפה כל העולם ??? איך אפשר לראות רצח של חפים מפשע.גם לרצוח רוצחים אי אפשר לראות .נו נו מתפלל שזה ייפסק ומהר.
מני
הם גם טבחו בנוהרב שנים.. מגיע להם לקבל קצת. אם זה לא ממנו אז זה מהםם.....
ענתתתתת
ראית שהם טבחו משוגעת (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מישהו
6
היה פעם.עכשיו זה,"כל הכבוד לאסד" שעושה לצה"ל את העבודה ומקיים בהידור רב את "מחה אמחה את זרע עמלק מתחת השמים". "העם אתך",כמו שאומרים.ה"חשבונית",תוגש לך בקרוב ממש... שאפילו "מאמע",ה"דובה " הצפונית,כבר לא תוכל לעזור לך,נעבעך. לך עם הסיסמה,"אם עצבנים,גז עצבים"...ל"אוכלי לחם העצבים..."
yosefcohen63

הצגת כל התגובות

5
תגובות מזוויעות!!!
אהרון
4
תמשיך להפציץ בכל הכוח. כל יום וכל שעה. בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!
אילנה
3
חשבתי פעם שאתה רשע אני רואה שאתה מהצדיקים הנסתרים
פלאי
2
כל הכבוד אסד! משהו אחד טוב אתה עושה! תמשיך! ותתפשט גם לטורקיה,לבנון ועזה! בהצלחה! מעריכים אותך על כל פועלך למען החשת הגאולה השלימה! זכית! מחית זכר עמלק!!!
פסוק
1
הבחור שבתמונה קרע אותי מצחוק... חחחח
נאור
פעיל ש"ס חמום מוח. על כל מילה נגד ש"ש הוא צועק.
חלפון
אולי גם יעניין אותך
בעולם