כיכר השבת

תוצרת בית

מלפפונים חמוצים מהירים עם נגיעות חריפות-מתוקות

מלפפונים חמוצים הם עמוד התווך של המטבח שלנו ולמזלנו, גם קלים להכנה בבית. ובאופן ספציפי: תוך עשר דקות, מקסימום. ואפילו לא צריך להדליק גז בשבילם. אנחנו אוהבים את הגרסה המתוקה-חריפה הזו. שילוב הטעמים פה משובח למדי, אבל אל תהססו לשחק עם המרכיבים לטעמכם (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
מלפפונים חמוצים מהירים עם נגיעות חריפות-מתוקות
מלפפונים חמוצים מהירים עם נגיעות חריפות-מתוקות (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 מלפפונים קטנים, פרוסים
  • 2 ענפי שמיר טרי, קצוצים דק
  • 1 שן שום, פרוסה
  • 1 עלה דפנה
  • 1 כפית גרגירי פלפל שחור שלמים
  • 1 כפית צ'ילי גרוס
  • 1/2 כפית גרגירי חרדל
  • 1/2 כוס מים
  • 1 כף דבש
  • 1/2 כוס חומץ לבן
  • 2 כפיות מלח גס

אופן ההכנה:

1. מניחים את פרוסות המלפפונים, השמיר והשום בצנצנת או בכלי אטום אחר עם מכסה, רצוי כזה שיכול להכיל לפחות 220 גרם. מוסיפים את עלה הדפנה, גרגירי הפלפל, הצ'ילי הגרוס וגרגרי החרדל.

2. בכוס מדידה נוזלית מערבבים יחד את המים, הדבש, החומץ והמלח עד להמסה. יוצקים על המלפפונים. מקררים עד להגשה, לפחות 4 שעות ורצוי למשך לילה.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות וירקות