רכיבים
- 2 קישואים גדולים
- 2 ביצים גדולות
- 1/2 כוס פרורי לחם
- 1/2 כוס ריקוטה
- 1/4 כוס פרמזן מגורד
- 1/2 כפית אבקת שום
- 1/4 כפית צ'ילי גרוס
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- שמן צמחי - לטיגון
אופן ההכנה:
1. מגררים את הקישואים בפומפיה ואז משתמשים במגבת מטבח נקיה כדי להספיג מהם את הנוזלים המיותרים. עובדים בקבוצות לפי הצורך.
2. בקערה גדולה משלבים את הקישואים, הביצים, פירורי הלחם, הריקוטה, הפרמזן, אבקת השום והצ'ילי הגרוס. מתבלים במלח ופלפל.
3. מחממים כמות נדיבה של שמן במחבת גדולה, על להבה בינונית. יוצקים כרבע כוס מתערובת הקישואים על המחבת, לכל לביבה. משטחים בזהירות בעזרת מרית ומבשלים עד להזהבה, כ-2-3 דקות לכל צד. מניחים על צלחת המרופדת בנייר סופג, מפזרים מלח ומגישים.