כיכר השבת

הום מייד

ליגה אחרת: פירורי לחם ביתיים מתובלים

לפירורי לחם ביתיים יש טעם טוב וטרי יותר. הם מעולים בניצול שאריות והימנעות מ"בל תשחית" ויש אינספור דרכים להשתמש בהם. מהמתכון הפשוט הזה תקבלו כוס וחצי פירורי לחם משובחים (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
ליגה אחרת: פירורי לחם ביתיים מתובלים
ליגה אחרת: פירורי לחם ביתיים מתובלים (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4-5 פרוסות לחם לבן
  • 1 כף תערובת תיבול בסגנון איטלקי
  • 3/4 כפית אבקת שום

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-275 מעלות. קורעים את הלחם לחתיכות קטנות (או חותכים לקוביות) ואז מעבירים למעבד מזון. טוחנים לפירורים עדינים, 30-60 שניות.

2.. מעבירים את הפירורים לתבנית אפייה ומשטחים לשכבה אחידה. אופים 8 דקות. מוציאים מהתנור ומקפיצים ואז מיישרים שוב לשכבה אחידה.

3. ממשיכים לאפות עד שפירורי הלחם יבשים ופריכים לחלוטין, כ-7-12 דקות. זורקים פנימה את התיבול האיטלקי ואבקת השום לאחר ההוצאה מהתנור.

4. נותנים לפירורים להתקרר ואז מאחסנים בכלי אטום - שומרים בטמפרטורת החדר עד שבועיים, במקרר עד חודש, או במקפיא עד 3 חודשים.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות וירקות