המתכון האידיאלי לתפוח אדמה במיקרוגל (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1 תפוח אדמה לבן וגדול
- מלח גס ופלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- חמאה, להגשה
אופן ההכנה:
1. שוטפים את תפוח האדמה ביסודיות ומייבשים לחלוטין. יוצרים בו 3-4 חורים בעזרת מזלג.
2. מניחים את תפוח האדמה על צלחת הבטוחה לשימוש במיקרוגל ומחממים במשך 7 דקות, הופכים באמצע הבישול. אם תפוח האדמה לא מרגיש רך בנעיצת מזלג לאחר 7 דקות, ממשיכים לחמם במרווחים של דקה אחת, עד לבישול מלא. נותנים לו לנוח במשך 2 דקות.
3. פורסים את תפוח האדמה במרכז. מתבלים במלח ופלפל, מצפים בחמאה ומגישים.