כיכר השבת

סוכות תשפ"א 2020

ההתמכרות הבאה שלכם: חציל בציפוי שניצל

חצילים מטוגנים? טעים. שניצל? בטח טעים! ומה קורה אם מחברים אותם ביחד? מה שנקרא, "שלמות שלום". מורן פינטו עוטפת פרוסות חצילים בציפוי פריך של שניצל ומטגנת אותן - וזה חלומי (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
חציל מטוגן בציפוי של שניצל
חציל מטוגן בציפוי של שניצל (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חציל בינוני, פרוס (לא עבה מדי)
  • 1 ביצה
  • 1 כף שבבי שום או אבקת שום
  • 1 כף חרדל חלק
  • מלח
  • פירורי לחם מוזהבים
  • שמן לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה:

1. בצלחת שטוחה, טורפים יחד את הביצה, החרדל ושבבי השום ומתבלים במלח. ולצלחת שטוחה נפרדת שופכים את פירורי הלחם.

2. במחבת גדולה, מחממים את השמן.

3. טובלים כל פרוסת חציל בביצה ואז בפירורי הלחם ומכינים 5-6 פרוסות בבת אחת כדי שירדו יחד לטיגון.

4. מטגנים בקבוצות, עד להשחמה יפה משני הצדדים (כשהחציל רך זה הסימן להפוך לצד השני). מוציאים לנייר סופג ומגישים.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות וירקות