כיכר השבת

באנו לשדרג

תנו ביס: נגיסי עוף פיקנטיים ופרווה לגמרי

או: איך לגרום לילדים לאכול ירקות - וממש לאהוב את זה. כרובית בציפוי פיקנטי שהמרקם הבשרני שלה מרגיש כמו הדבר האמיתי. בונוס: אפשר לטבול את כל הטוב הזה בגבינה! (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
נגיסי כרובית שהילדים יאהבו
נגיסי כרובית שהילדים יאהבו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 1 ראש כרובית, מחולק לפרחים וכל פרח פרוס באמצע
  • 1/2 כוס קמח לבן / קמח מחיטה מלאה, מנופה
  • 1/2 כוס רוטב צ'ילי חריף
  • 15 גרם חמאה / מרגרינה בטעם חמאה
  • 1/2 כוס מים
  • מלח ים ואבקת שום

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, מלח, אבקת שום ומים. מוסיפים את הכרובית ומצפים היטב.

2. מסדרים את הכרוביות בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 15-20 דקות.

3. ממיסים את החמאה בסיר, מסירים מהאש ומערבבים פנימה את רוטב הצ'ילי.

4. מוציאים את תבנית הכרוביות מהתנור, מצפים אותן ברוטב הצ'ילי והחמאה, מסדרים אותן שוב בתבנית ואופים שוב במשך 20-25 דקות. מגישים מיד, חם.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות וירקות