רכיבים
- 800 גרם כרובית טריה או קפואה ומופשרת
- 250 גרם קשיו קלוי
- 2 בצל לבן
- קמצוץ אגוז מוסקט
- מלח ופלפל לבן
- 2 כפות שמן זית
אופן הכנת כרובית מוקרמת:
רגע לפני: תוספת מהירת הכנה שמשדרגת כל ארוחה בקלות: מתכון לכרובית מוקרמת בגרסת פרווה נהדרת עם קרם קשיו ובצל מתובל בעדינות ומעניק לכרובית טעם מיוחד וממכר. 10 דקות עבודה, 30 דקות בתנור והכרובית מוכנה.
• קוצצים את הבצל ומטגנים קלות עד הזהבה.
• במעבד מזון, טוחנים את הבצל המטוגן, הקשיו הקלוי ושמן הזית למחית חלקה.
• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.
• מפרידים את הכרובית לפרחים ומסדרים בתבנית פיירקס.
• מתבלים את הכרובית במלח ופלפל לפי הטעם, יוצקים מעל את מחית הקשיו ואופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, עד שפרחי הכרובית מזהיבים.