כיכר השבת

כרובית מוקרמת בגרסת פרווה נהדרת

תוספת מהירת הכנה שמשדרגת כל ארוחה בקלות: מתכון לכרובית מוקרמת בגרסת פרווה נהדרת עם קרם קשיו ובצל מתובל בעדינות ומעניק לכרובית טעם מיוחד וממכר. 10 דקות עבודה, 30 דקות בתנור והכרובית מוכנה (מתכונים, אוכל)

| 2 | כיכר השבת |
כרובית מוקרמת פרווה
כרובית מוקרמת פרווה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 800 גרם כרובית טריה או קפואה ומופשרת
  • 250 גרם קשיו קלוי
  • 2 בצל לבן
  • קמצוץ אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל לבן
  • 2 כפות שמן זית

אופן הכנת כרובית מוקרמת:

רגע לפני: תוספת מהירת הכנה שמשדרגת כל ארוחה בקלות: מתכון לכרובית מוקרמת בגרסת פרווה נהדרת עם קרם קשיו ובצל מתובל בעדינות ומעניק לכרובית טעם מיוחד וממכר. 10 דקות עבודה, 30 דקות בתנור והכרובית מוכנה.

• קוצצים את הבצל ומטגנים קלות עד הזהבה.

• במעבד מזון, טוחנים את הבצל המטוגן, הקשיו הקלוי ושמן הזית למחית חלקה.

• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

• מפרידים את הכרובית לפרחים ומסדרים בתבנית פיירקס.

• מתבלים את הכרובית במלח ופלפל לפי הטעם, יוצקים מעל את מחית הקשיו ואופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, עד שפרחי הכרובית מזהיבים.

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
והמתכון נראה מעדן. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יעקב
תוספות וירקות