כיכר השבת

אבוקדו והדרים: סלט נהדר לשבת

מורן פינטו, שפית הבית של כיכר השבת, מציעה שדרוג חגיגי לסלטים בשולחן השבת: סלט נהדר שמורכב מאבוקדו, הדרים, סלרי, דבש וחרדל. ההכנה קלה במיוחד (מדור אוכל)

| 2 | כיכר השבת |
מתכון לסלט אבוקדו והדרים
מתכון לסלט אבוקדו והדרים (צילום: shutterstock)

מתכון לסלט אבוקדו והדרים

3 אבוקדו
2 תפוזים
1 אשכולית אדומה
2 ענפי סלרי עבים
לרוטב;
2 כפיות דבש
1 כפית חרדל דיז׳ון
מלח
פלפל גרוס
1 לימון סחוט
2 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות דק

סלט אבוקדו והדרים - אופן ההכנה:

מפלטים את פלחי התפוז והאשכולית ומעבירים לקערה.

מוציאים בצורה שלימה את חתיכות הפרי.

חותכים את האבוקדו לקוביות שוות ואת ענפי הסלרי לחתיכות קטנות.

מעבירים את הכל לקערה.

בצנצנת קטנה מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב ומשקשקים.

שופכים על הסלט בסמוך לארוחה.

תוכן שאסור לפספס
2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
מושלם מלא טעם.
עגבניה
1
רק צריך אומץ להכין כזה דבר.
רחלי
אולי גם יעניין אותך
מנות פתיחה