כיכר השבת

לכבוד שבת

תבשיל קליל שהוא מנת צד מעולה לעיקרית של שבת

3 מרכיבים, 10 דקות הכנה ו-30 דקות של בישול עדין - זה כל מה שאתם צריכים למנת הצד הכי מוצלחת לבשר של שבת: פרוסות בצל ופטריות חמות (מתכונים לשבת, אוכל)

| 11 | כיכר השבת |
מנת צד מעולה לעיקרית של שבת
מנת צד מעולה לעיקרית של שבת (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 בצלים, פרוסים דק
  • 2 כוסות פרוסות פטריות פורטבלו
  • 56 גרם מחמאה

אופן ההכנה:

1. במחבת על אש בינונית-גבוהה, ממיסים את המחמאה, מוסיפים את פרוסות הבצל ומטגנים עד לקבלת גוון בהיר-שקוף.

2. מוסיפים את פרוסות הפטריות, מנמיכים לאש בינונית ומבשלים במשך 30 דקות, תוך בחישה לעתים קרובות. אם הבצל או הפטריות משחימים יותר מדי, מוסיפים מעט מים לסיר. מגישים חם עם כל מנת בשר.

תוכן שאסור לפספס
11 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
4
אני מוסיפה מלח, פלפל ומעט אבקת מרק בטעם פטריות
מיכל
3
ממרגרינה מלאת שומן טרנס
יאיר
2
המתכון הוא עם חמאה...וממליצים שם להגיש לצד בשר......ה' ישמור...כיכר השבת לא מתאים בכלל...
חיים
מה קורה לכם חבר'ה????
מחמאה זה מרגרינהההה

הצגת כל התגובות

1
בשניהם לא ניתן לאכול עם חמאה!
ל
מותר
dudidu
זה פרווההההההההה זה מרגרינה פרווה
ספינר
תוספות