כיכר השבת

לכבוד שבת

לעצלנים: איך להכין חלה עם בצק שלש את עצמו

ריח של אפייה טרייה ממלא את הבית, נוצר לנצח זיכרונות מהמטבח. אבל מה אם אתם מתעצלים להתעסק בבצק? הנה הפתרון: מדריך וידאו להכנת חלה בשקית (מתכונים לשבת, אוכל)

| 4 | כיכר השבת |
איך להכין חלה מנצחת בשקית
איך להכין חלה מנצחת בשקית
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כף שמרים
  • 1 כוס מים חמים
  • 3 כפות סוכר
  • 1/2 כף מלח
  • 1/3 כוס שמן קנולה
  • 1/4 3 כוסות קמח, מנופה
  • 1 ביצה / שמן זית להברשה
  • שומשום לקישוט

אופן הכנת חלה בשקית:

מתכון לחלה אחת

1. בשקית זיפלוק אטומה בנפח 3.5 ליטר, מניחים את השמרים, המים, הסוכר, המלח, השמן ו-3 כוסות קמח.

2. אוטמים היטב את השקית ומנערים קלות. אל תעבדו יותר מדי - זכרו, זו חלה לעצלנים!

3. מניחים את השקית בקערה של מים חמים במשך 30 דקות.

4. פותחים את השקית, מוסיפים את 1/4 כוס הקמח הנותר, אוטמים היטב, מנערים קלות את התכולה, ומניחים על השולחן למשך שעה. מדי 20 דקות, הופכים את השקית. במהלך הזמן הזה, הבצק צריך להיות רטוב מאוד ולבעבע - כך הוא לש את עצמו ומתגבש.

5. מחלצים את הבצק מהשקית, לשים קלות ומחלקים ל-3 חלקים שווים. על משטח מקומח קלות, מגלגלים כל חבל לרצועה באורך שווה וקולעים צמה.

6. מעבירים את הבצק הקלוע לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה / שמן זית, מפזרים שומשום ומניחים להתפחה במשך 15 דקות. בינתיים, מחממים את התנור ל-150 מעלות.

7. אופים במשך 40 דקות עד שהחלה מקבלת גוון זהוב-שחום יפה.

4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
עצלנית זקנה
1
ואם אין שקית אז איך מכינים
ללא שם
תוספות