פרגיות ממולאות בבשר ואפויות ברוטב צ'ילי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 8-10 פרגיות
- 500 גרם בשר בקר טחון
- 1 בצל לבן, מגורד
- 1/2 צרור כוסברה, קצוצה דק
- 3 כפות שמן
- 3 שיני שום, כתושות
- מעט כמון
- מלח ופלפל שחור
- רוטב צ'ילי
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים את הבשר עם הבצל, השום, השמן והכוסברה ומתבלים במלח ופלפל שחור. לשים בידיים עד לקבלת עיסה אחידה.
2. פורסים את הפרגיות על משטח עבודה, מניחים מהתערובת בקצה כל פרגית ומגלגלים.
3. מסדרים את הפרגיות בתבנית פיירקס כש"התפר" כלפי מטה ויוצקים מעל רוטב צ'ילי בנדיבות.
4. מכסים את התבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך שעה. מסירים את הכיסוי ואופים 30 דקות נוספות.