רכיבים
- 1 ק"ג בשר צוואר מרשת קצביות 'וול דאן', חתוך לקוביות
- 200 גרם משמשים מיובשים
- 200 גרם שזיפים מגולענים ומיובשים
- 150 גרם צימוקים
- 10-15 בצלי שאלוט, קלופים
- 1 כף דבש
- 2-3 כפות שמן זית
- 1/2 כוס יין אדום
- 1.5 ליטר מים
- 1 כפית פפריקה
- 1 כפית בהרט
- 1 כפית סוכר חום
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
:קדימה, למתכון
צפו באופן ההכנה:
1. בסיר רחב על אש בינונית, מחממים 2-3 כפות שמן וצורבים את קוביות הבשר להשחמה קלה מכל צד. מוציאים את הקוביות לקערה.
2. מוסיפים את השאלוט ומטגנים אותם עד להשחמה.
3. יוצקים לסיר את היין, ממתינים 3-5 דקות עד שהאלכוהול יתאדה ואז מוסיפים את התבלינים והפירות היבשים. מערבבים ופותחים את התבלינים במשך 2-3 דקות.
4. מחזירים לסיר את קוביות הבשר, יוצקים מעל את המים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים וחצי-3 שעות.
מומלץ להגיש את התבשיל על קוסקוס ולפזר מעל פרוסות שקדים קלויים.
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!